Metehe Oy:stä Tata Steelin valtuutettu jakelija Suomessa

Metehe Oy:stä Tata Steelin valtuutettu jakelija Suomessa

Metehe Oy ja Tata Steel syventävät yhteistyötään pinnoitetun teräsohutlevyn markkinoinnissa ja jakelussa Suomessa. Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen, joka osoittaa, että yhtiö on jatkossa pinnoitetun teräsohutlevyn osalta Tata Steelin ensisijainen jakelukanava Suomessa. Yhteistyössä Tata Steelin kanssa Metehe tekee parhaansa, jotta pinnoitetut Colorcoat® ohutlevytuotteet ja niihin liittyvät esikäsittelypalvelut vastaavat markkinoiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Arviointiprosessissa on käyty läpi jakelijan osaaminen ja toiminta sekä tuotteiden varastointi, käsittely ja jatkojalostus ja niiden on todettu täyttävän korkean laatu- ja palvelutason.

Materiaalin yleisimmät käyttökohteet, katot ja julkisivut asettavat materiaalille vaativat olosuhteet, joissa materiaalin pitää kestää auringon UV- säteilyä, kuumuutta, jäätä ja lunta. Metehen tuote- ja pinnoitevalikoimasta löytyy jokaiseen käyttökohteeseen soveltuva vaihtoehto, joka säilyttää kirkkaan ilmeensä Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Syventyvä yhteistyö Tata Steelin kanssa mahdollistaa Metehe Oy:lle voimakkaamman panostuksen pinnoitetun teräsohutlevyn jakeluun Suomessa ja varmistaa, että kilpailuasetelma Suomen markkinoilla säilyy SSAB:n ja Ruukin fuusiosta huolimatta.

Tata Steel on Euroopan toiseksi ja maailman seitsemänneksi suurin teräksen valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakennus-, auto-, pakkaus-, koneenrakennus- ja muille markkinoille maailmanlaajuisesti. Tata Steel Colors on osa Tata Steeliä ja valmistaa pinnoitettuja teräsohutlevyjä ­rakennusten verhouksia, kuluttajatuotteita ja teollisuustuotteita varten. Neljän vuosikymmenen innovaatioihin, tiukkoihin testeihin ja huippuluokan valmistusmenetelmiin perustuva Colorcoat® -valikoima sisältää valikoiman pinnoitettuja terästuotteita, joita on käytetty lukemattomissa projekteissa ympäri maailman. Tata Steel Colorsin tärkeimmät toimipaikat, jotka valmistavat tuotteita rakennusmarkkinoille, sijaitsevat Iso-Britann­iassa, Alankomaissa ja Ranskassa.

Intro: 
Metehe Oy ja Tata Steel syventävät yhteistyötään pinnoitetun teräsohutlevyn markkinoinnissa ja jakelussa Suomessa.

Lisää artikkeleita...