Kattotuotteita
suoraan valmistajalta

Metehe Oy valmistaa kattopeltiä asiakkaan antamien mittojen mukaan yksityis- ja yritysasiakkaille. Lisäksi myymme kattoturvatuotteita, sadevesijärjestelmiä, läpivientituotteita ja teemme erilaisia peltilistoja. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa. Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa.

Kaikki tarvittava kattoremonttiin

Metehe myy valmistamansa tuotteet ja tarvikkeet kaikenkokoisiin rakennuksiin kuluttajille sekä yritysasiakkaille. Kokeneet myyjämme auttavat katemateriaalin ja kattotarvikkeiden valinnassa ja antavat ohjeita tuotteiden asennukseen. Asiakas saa tilauksen toimitettuna rakennuskohteeseen, kattotuotteet voi myös noutaa Metehen toimipaikoista.

Metehellä on laaja valikoima kattotuotteita, samasta paikasta saa helposti teräskatteet, tikkaat, lumiesteet, kattosillat, vesikourut ja kaikki asennukseen tarvittavat tarvikkeet. Määrämittainen peltikatto, yhteensopivat listat ja määräystenmukaiset kattoturvatuotteet viimeistelevät rakennuksen, olipa kyseessä talo, pihavarasto, rantasauna tai teollisuushalli.

Metehe Oy
puh. 0207 639 640
myynti@metehe.fi

Jätä tarjouspyyntö