Kotimaiset kattopellit suoraan tehtaalta

Meiltä saat suoraan valmistajalta kotimaiset ja laadukkaat kattopellit haluttujen mittojen mukaan. Myymme valmistamamme tuotteet suoraan omalta tehtaaltamme niin yksityis- kuin yritysasiakkaille joko valmiina kokonaisuuksina tai jatkojalostukseen.

Kattopellit, kattolistat, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattopeltejä, tai yleisemmin kattotuotteita hakiessa ei kannata lähteä saman katon alta muualle. Meiltä saat kaikki kattopellit, kattolistat ja kattoturvatuotteet. Myymme myös sadevesijärjestelmät, läpivientituotteet ja teemme myös erilaisia peltilistoja.

Kaikki kattopellit ja muut tuotteet valmistetaan tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa. Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa.

Kattotyö, asennuskuva

Kattopelleistä lähtien kaikki tarvittava kattoremonttiin

Myymme Lappeenrannan Joutsenon tehtaalla valmistamamme tuotteet ja tarvikkeet kaikenkokoisiin rakennuksiin sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Kokeneet myyjämme auttavat sinua katemateriaalin ja kattotarvikkeiden valinnassa ja antavat tarvittaessa yksityiskohtaiset ohjeet tuotteiden asianmukaiseen asennukseen. Tilauksen saa aina joko toimitettuna rakennuskohteeseen tai vastaavasti kattotuotteet voi myös noutaa valitsemastasi Metehen toimipaikasta.

Kattavasta valikoimastamme löytyy kaikki perustuotteet perinteisiin käyttökohteisiin, mutta sen lisäksi myös ainutlaatuisia ja yksilöllisiä tuotteita, joita et löydä kilpailijoilta.

Meiltä saat samojen kattopeltien alta helposti teräskatteet, tikkaat, lumiesteet, kattosillat, vesikourut ja kaikki asennukseen tarvittavat tarvikkeet. Määrämittainen peltikatto, yhteensopivat listat ja määräysten mukaiset kattoturvatuotteet viimeistelevät rakennuksen, olipa kyseessä talo, pihavarasto, rantasauna tai teollisuushalli.

Vastuullisen perheyrityksen sanaan voi luottaa kuin teräkseen: vakuuttaa heti kättelyssä sekä vuodesta toiseen. Toimitamme tilaukset nopeasti ja ketteränä toimijana joustamme aina tilanteen niin vaatiessa.

 

Pyydä tarjous