Ketterä kumppani joustaa tilanteen mukaan

Vastuullisen perheyrityksen sanaan voi luottaa kuin teräkseen: vakuuttaa heti kättelyssä sekä vuodesta toiseen. Toimitamme tilaukset nopeasti ja ketteränä toimijana joustamme aina tilanteen niin vaatiessa. Kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu vaativaankin makuun. Soita niin linjataan teidänkin katteet jiiriin.

Ota yhteyttä

Kynä

Suunnittelijoille suoraan valmistajalta

Metehe tarjoaa huippulaadukkaat teräskatteet ja tarvikkeet suoraan valmistajalta. Kattavasta valikoimastamme löytyy kaikki perustuotteet perinteisiin käyttökohteisiin, mutta sen lisäksi myös ainutlaatuisia ja yksilöllisiä tuotteita, joita et löydä kilpailijoilta.

Näyttävä julkisivu on rakennuksen käyntikortti. Laadukkaat katto-, julkisivu- ja reikälevytuotteemme paitsi suojaavat kiinteistöä, myös hyvin hoidettuna nostavat merkittävästi kiinteistön arvoa. Tutustu mittavaan valikoimaamme tai tule vakuuttumaan tuotteidemme ylivertaisesta laadusta suoraan tehtaallemme.


Reikälevy

Teollisuudelle ammattitaitoinen kumppani

Ammattitaitoinen kumppani, jolta löytyy kattava ja ainutlaatuinen valikoima tuotteita vaativaankin makuun. Laadukkailla tuotteillamme on perinteisesti ollut teollisuudessa hyvin monenlaisia käyttökohteita ja tuotteemme sopivat erinomaisesti moniin teollisuuden tarpeisiin.

Valmistamme monipuoliset reikälevyt ammattitaitoisesti ja tehokkaasti omalla rei’ityslinjallamme Lappeenrannan Joutsenossa. Tämän vuoksi asiakkaamme saavat aina tuotteensa sovitussa aikataulussa haluamassaan kela-, nauha- tai arkkikoossa – suoraan tehtaan noutovarastosta. Tutustu valikoimaamme tai kysy lisää!


Rakennus- ja kattoyrityksille ketterä kumppani

Monipuolinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Meiltä saat laatua suoraan valmistajalta – ilman välikäsiä. Valmistamme kattopeltiä annettujen mittojen mukaan ja valmistamme korkealaatuiset tuotteemme vuosikymmenten ammattitaidolla omassa tehtaassamme Lappeenrannan Joutsenossa.

Kauttamme saat kaikki kattotuotteet ja tarvikkeet kaikenkokoisiin rakennuksiin. Voit noutaa tuotteet suoraan varastoltamme tai toimitamme paketin suoraan rakennuskohteeseen. Ketteränä toimijana pystymme toimittamaan tuotteet ripeässäkin aikataulussa, luotettavasti ja aina sovitun aikataulun mukaisesti. Kokeile rohkeasti, et tule pettymään.


Peltisepän paratiisi

Metehe on, yhtään sen enempää rehvastelematta, Peltisepän paratiisi. Meiltä saat kaikki tuotteet teräksen ja taivaan väliltä kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on hyvin laaja valikoima erilaisia teräskelatuotteita, reikäpeltiä ja ohutpeltiä – jopa suoraan varastosta.

Valmistamme korkealuokkaiset tuotteet vankalla ammattitaidolla omalla tehtaallamme tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Emme suinkaan ole suurin ja kaunein toimittaja, mutta sitäkin ketterämpi ja luotettavampi, joten saat kaikki haluamasi tuotteet aina ajallaan ja toimitus onnistuu nopeallakin aikataululla.


Raaka-aineiden jatkojalostajille suoraan tehtaalta

Meiltä saat korkealaatuiset tuotteet suoraan valmistajalta kilpailukykyiseen hintaan. Oma tehdas varmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia tuotteita, joten mitä meiltä ei löydy, sitä et tarvitse. Valmistamme kaikki tuotteemme halutusti täysin annettujen mittojen mukaan.

Laaja raaka-ainevarastomme on oikeutetusti yksi Suomen kattavimpia. Erikokoisten kelojen lisäksi toimitamme rainoja, arkkeja ja reikälevytuotteita sekä tehtaaltamme että kaikilta toimipaikoiltamme. Joustavan palvelun lisäksi saat meiltä nopean ja erittäin sujuvan toimituksen aina sovitussa aikataulussa.


Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme

Monipuolisia toteutuksia ammattitaidolla

Katso referenssimme

Katso tästä monipuolisia toteutuksia kelatuotteiden ja reikälevyjen valinnassa. Olemme luotettava kumppani rakennusalan ammattilaisille ja ohutlevyä käyttävälle teollisuudelle.

Monipuolisia toteutuksia ammattitaidolla

Katso tästä monipuolisia toteutuksia kelatuotteiden ja reikälevyjen valinnassa. Olemme luotettava kumppani rakennusalan ammattilaisille ja ohutlevyä käyttävälle teollisuudelle.