Materiaali

Maalipinnoitettu teräsohutlevy tunnetaan erittäin kestävänä rakennusmateriaalina. Maalikerrosten alla terästä suojaa vahva sinkkikerros, jolla taataan tuotteille erittäin hyvä kestävyys korroosioita vastaan.

Metehen pinnoitevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin käyttökohteisiin. Maalipinnoitetun teräsohutlevyn yleisimmät käyttökohteet ovat erilaisten rakennusten katot, seinät ja julkisivut – materiaalin on kestettävä auringon UV-säteilyä, kuumuutta, jäätä ja lunta. Valmistettavan tuotteen ominaisuuksiin vaikuttaa se, onko maalipinnoite sileä vai strukturoitu, puolikiiltävä vai matta.

Metehen toimittamat maalipinnoitetut teräsohutlevyt valmistetaan standardin EN – 10169 – 1 mukaisesti. Valikoimassamme on myös elintarvikesertifioituja materiaaleja.

Kattava värivalikoima sisältää kotimaisen RR-värikartan mukaiset värisävyt sekä valikoituja RAL-värikartan sävyjä. Tarvittaessa voidaan toimittaa haluttu värisävy projektikohtaisesti käyttökohteen tarpeen mukaisesti. Tarkista ajantasainen varastotilanne.

Värit ja pinnoitteet

Huomaathan, että värit ovat havainnollisia ja voivat poiketa pellin todellisesta värisävystä. Ota yhteyttä ja toimitamme peltivärimallin haluamastasi materiaalista.

11 Havunvihreä
PE, PUR

21 Vaalea harmaa
PE, HC25, PUR, PUR Matta

22 Harmaa
PE, PUR, PUR Matta

23 Tumma harmaa
PE, HC25, PUR, PUR Matta

29 Punainen
PE, HC25, PUR, PUR Matta

30 Vaalea ruskea
PUR

31 Ruskea
PUR

32 Tumma Ruskea
PE, HC25, PUR, PUR Matta

33 Musta
PE, HC25, PUR, PUR Matta

750 Tiilenpunainen
PUR, PUR Matta

35 Sininen
PUR

37 Vihreä
PUR

40 Hopea
HC25

41 Tumma hopea
HC25