Laadukas peltikatto kotimaiselta valmistajalta

Metehe Oy valmistaa kattopellit yksityis- ja yritysasiakkaille tilaajan antamilla mitoilla. Kattopeltilevyt valmistetaan asiakkaan valitsemalla värillä ja profiilimallilla Lappeenrannan Joutsenossa Metehen maahantuomasta Tata Steelin raaka-aineesta.

Kokeneet myyjämme auttavat katemateriaalin ja kattotarvikkeiden valinnassa ja antavat ohjeita tuotteiden asennukseen. Tilauksen voi noutaa Metehen toimipaikoista Lappeenrannasta, Järvenpäästä, Tampereelta, Seinäjoelta tai Oulusta, kattopeltitilaus voidaan myös toimittaa rakennuskohteeseen.

Tutustu kattopelteihin ja ota yhteyttä!

Kattopellit kaikenkokoisiin rakennuksiin

Peltilevyt sopivat kattomateriaaliksi asuinrakennuksiin, autotalleihin, pihavarastoihin, venevajoihin ja teollisuushalleihin eli kaikkiin katollisiin rakennelmiin. Metehen kattopellit valmistetaan asiakkaan antamien pituusmittojen mukaan ja pellit limitetään tai halkaistaan asennusvaiheessa katon leveyteen. Kokeneet myyjämme auttavat sopivan profiilipellin ja värin valinnassa ja antavat ohjeita katon asennukseen.

Kattoremontti valmistuu nopeasti, kun kaikki tarvittavat tuotteet voi tilata yhdestä paikasta. Metehe toimittaa tilauksen rakennuskohteeseen 2-4 viikossa. Kattopaketti sisältää teräskatteen, aluskatteen, listat, ruuvit ja muut asennustarvikkeet, tarvittaessa tilaukseen lisätään vesikourut, kattoturvatuotteet ja katon läpiviennit. Pienet peltitilaukset valmistuvat 1-2 viikossa ja tilaus on helppo noutaa myymälästämme Lappeenrannasta, Järvenpäästä, Tampereelta, Seinäjoelta tai Oulusta.