Laadukas peltikatto kotimaiselta valmistajalta

Metehe toimittaa kattopellit mittojen mukaan rakennusalan ammattilaisille sekä kuluttajille.

Peltikattovalikoimastamme löytyy ratkaisu suuriin ja pieniin rakennuksiin. Kokeneet myyjämme auttavat sopivan peltimallin ja värin valinnassa. Valmistamme katelevyt tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa Tata Steelin raaka-aineesta. Metehe on Tata Steel -teräsohutlevyn maahantuoja,  ja Tata Steel antaa raaka-aineelle 30-50 vuoden teknisen takuun.

Kattopeltitilaus voidaan toimittaa rakennuskohteeseen tai noutovalmiiksi noutovarastollemme Lappeenrantaan, Järvenpäähän, Tampereelle, Seinäjoelle tai Ouluun.

Metehe Oy
puh. 0207 639 640
myynti@metehe.fi

Jätä tarjouspyyntö peltikatosta.

Kattopellit kaikenkokoisiin rakennuksiin

Pelti on hyvä kattomateriaali niin asuinrakennuksiin, autotalleihin ja pihavarastoihin kuin teollisuushalleihinkin.

Metehe valmistaa kattopellit asiakkaan antamien pituusmittojen mukaan. Asennusvaiheessa katelevyt limitetään tai halkaistaan katon leveyteen. Kokeneet myyjämme auttavat sopivan profiilipellin valinnassa ja antavat ohjeita katon asennukseen.

Kattoremontti valmistuu nopeasti, kun kaikki tarvittavat tuotteet voi tilata yhdestä paikasta. Metehe toimittaa tilauksen rakennuskohteeseen 2-4 viikossa. Kattopaketti sisältää teräskatteen, aluskatteen, listat, ruuvit ja muut asennustarvikkeet, tarvittaessa tilaukseen lisätään vesikourut, kattoturvatuotteet ja katon läpiviennit. Pienet peltitilaukset valmistuvat 1-2 viikossa ja tilaus on helppo noutaa toimipaikoiltamme Lappeenrannasta, Järvenpäästä, Tampereelta, Seinäjoelta tai Oulusta.