Mistä katon hinta muodostuu?

Mietitkö koskaan, mistä kattoremontin tai uuden katon hinta muodostuu? Siihen vaikuttaa valittujen materiaalien lisäksi monikin asia. Tämän takia tarjouspyyntöjä kysyessä, on hyvä kuvailla kohde mahdollisimman tarkasti. Näin annettava tarjouskin pitää varmemmin paikkansa ja ikäviltä yllätyksiltä säästytään siinä vaiheessa, kun pitäisi alkaa laskujen maksuun.

Mutta, mitkä asiat vaikuttavat katon hintaan?

 1. Kattotyyppi
  Katon malli ja koko vaikuttaa tietenkin paljon siihen, mitä tarvitaan ja kuinka paljon. Erilaiset pinnoitteet ja profiilimallit vaikuttavat myös hintaan.
 1. Lisärakenteet
  Kuuluuko kattoon kuistia, erkkeriä tai muita ulokkeita?
 1. Lisätarvikkeet
  Katon hintaan kannattaa huomioida myös mahdolliset lisätarpeet, kuten kattoturvatuotteet ja vesikourut. Muista siis mainita näistäkin tarjouspyynnössäsi.
 1. Työ
  Katon materiaalien lisäksi itse katon asentaminen maksaa. Kannattaa kilpailuttaa eri toimijoita ja tiedustella myös tarkkoja aikatauluja.

 

Meiltä saat tarjouksen kattomateriaaleista nopeasti ja pääset toteuttamaan uutta kattoa! Olemme pyrkineet rakentamaan tarjouspyyntölomakkeemme siten, että sinun on helppo valita sopivin vaihtoehto havainnollistavien kuvien perusteella.

 

Pyydä meiltä kattotarjous!

Takaisin