Metehe Concertto-julkisivut

Metehe Concertto -tuotteet erilaisine sovelluksineen tarjoavat yksilöllisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja rakennusten ulko- ja sisätilojen sekä sisäkattojen pintamateriaaleiksi. Yhdessä Concertto-julkisivulevyssä on useita neliön tai suorakaiteen muotoisia kohokuvioisia ruutuja. Concertto-julkisivussa on vähän leikkausreunoja, eikä lainkaan likaa kerääviä suoria tasopintoja. Tiivis kokonaisuus on kestävä ja erittäin nopea asentaa. Metehe Concertto -metallijulkisivussa upeaan ulkonäköön ja suunnittelun vapauteen yhdistyvät kustannustehokkuus, asennusnopeus ja laadukas loppu­tulos.

Patentoitu ja mallisuojattu julkisivujärjestelmä

Metehe Concertto -tuote ja tuotantomenetelmä on patentoitu ja tuotteen muotoilu ja ulkonäkö on lisäksi suojattu EU:n alueella mallisuojalla.

Metehe Concertto -julkisivutuotteiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat julkiset rakennukset, liikerakennukset, teollisuusrakennukset ja hallit. Tuote sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen ja mahdollistaa korkea­laatuisen julkisivurakentamisen, jossa voidaan joustavasti yhdistellä eri materiaaleja ja muotoja. Kiinnitysalustana voidaan käyttää teräsrankaa tai puukoolausta. Tuotteet suunnitellaan, mitoitetaan ­ja valmistetaan projektikohtaisesti.