Seinäpelti viimeistelee julkisivun

Meiltä saat laadukkaat seinäpellit ja muut seinäkäyttöön tarkoitetut julkisivulevyt. Valmistamme ja myymme kotimaisia julkisivutuotteita, joilla syntyvät tyylikkäät ja kestävät julkisivuverhoukset kaikkiin kohteisiin. Hanki seinäpellit mittojen mukaan meiltä: tuomme ne sovitusti suoraan kohteeseen tai voit noutaa varastoltamme haluamanasi ajankohtana.

Näyttävät julkisivulevyt nostavat kiinteistön arvoa

Rakennuksen julkisivu suojaa rakennusta auringolta, vesisateelta, lumelta ja tuulelta. Lisäksi hyvin hoidettu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu julkisivu nostaa merkittävästi kiinteistön arvoa.

Valmistamme seinäpellit ja muut julkisivutuotteet aina tilauskohtaisesti mittojen mukaan Tata Steelin korkealaatuisista, takuupinnoitetuista raaka-aineista tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa. Metehe-laatuluokilla varmistat julkisivuille tyylikkään, kestävän ja helppohoitoisen lopputuloksen vuosikymmeniksi eteenpäin. Kokeneet myyjämme auttavat tuotteiden ja värien valinnassa sekä antavat mielellään asiantuntevia ohjeita jo julkisivun suunnitteluvaiheessa.

Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Valmistamme tuotteet tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa.

Julkisivu

Monikäyttöiset seinäpellit ja julkisivulevyt

Patentoimamme Metehe Concertto -seinäpellit ja julkisivutuotteet sisältävät useita erilaisia sovelluksia, jotka mahdollistavat yksilölliset ja laadukkaat rakennusten pintamateriaaliratkaisut. Seinäpellit ja julkisivulevyt soveltuvat erinomaisesti asennettaviksi paitsi rakennusten ulko- ja sisätiloihin myös esimerkiksi sisäkattoihin. Ne nopeuttavat asennustyötä, helpottavat rakennussuunnittelua sekä parantavat visuaalista lopputulosta.

Seinäkäyttöön tarkoitetut poimulevyt viimeistelevät tyylikkään julkisivun ja mahdollistavat esimerkiksi metallivärien käytön. Poimulevyjä voidaan käyttää yhdessä Concertto -julkisivujen kanssa, jolloin saadaan aikaiseksi näyttäviä ja moniulotteisia julkisivukokonaisuuksia.

Meiltä saat kaikki julkisivuremonttiin tarvittavat tuotteet kätevästi saman peltikaton alta. Concertto- ja poimulevyjulkisivujen lisäksi valikoimistamme löytyvät erilaiset listat, kiinnitysruuvit ja alusrangat. Meiltä voit hankkia kaikki seinäpellit ja julkisivulevyt oheistarvikkeineen huoletta, sillä tuotteet ovat varmasti keskenään yhteensopivia.

 

Pyydä tarjous