Laadukkaat julkisivutuotteet

Rakennuksen ulkopinta eli julkisivu suojaa rakennusta auringolta, vesisateelta, lumelta ja tuulelta. Lisäksi hyvin hoidettu julkisivu nostaa merkittävästi kiinteistön arvoa. Metehe Oy valmistaa ja myy kotimaisia julkisivutuotteita, joilla syntyvät tyylikkäät ja kestävät julkisivuverhoukset kaikkiin kohteisiin. Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Valmistamme tuotteet tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa.

Valmistamme julkisivutuotteet aina tilauskohtaisesti mittojen mukaan Tata Steelin korkealaatuisista, takuupinnoitetuista raaka-aineista tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa. Metehe-laatuluokilla varmistat julkisivuille tyylikkään, kestävän ja helppohoitoisen lopputuloksen vuosikymmeniksi eteenpäin. Kokeneet myyjämme auttavat tuotteiden ja värien valinnassa sekä tarvittaessa antavat ohjeita julkisivun suunnitteluvaiheessa.

Näyttävät kokonaisuudet yhdestä paikasta

Patentoimamme Metehe Concertto -julkisivutuotteet sisältävät useita erilaisia sovelluksia, jotka mahdollistavat yksilölliset ja laadukkaat rakennusten pintamateriaaliratkaisut. Seinäpellit ja julkisivulevyt soveltuvat erinomaisesti asennettaviksi rakennusten ulko- ja sisätiloihin sekä sisäkattoihin. Ne nopeuttavat asennustyötä, helpottavat rakennussuunnittelua sekä parantavat visuaalista lopputulosta.

Seinäkäyttöön tarkoitetut poimulevyt viimeistelevät tyylikkään julkisivun ja mahdollistavat esimerkiksi metallivärien käytön. Poimulevyjä voidaan käyttää yhdessä Concertto -julkisivujen kanssa, jolloin lopputuloksena saadaan näyttäviä julkisivukokonaisuuksia.

Meteheltä saat kaikki julkisivuremonttiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta.

Concertto- ja poimulevyjulkisivujen lisäksi valikoimistamme löytyvät erilaiset listat, kiinnitysruuvit ja alusrangat. Meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta ja tuotteet varmasti keskenään yhteensopivia.

Metehe Oy
Topi Konttinen
puh. 0207 639 658
topi.konttinen@metehe.fi