Ketterä kumppanuus joustaa tarvittaessa

Metehe on katto- ja rakennusyrityksille monipuolinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Toimittajana Metehe on joustava ja luotettava, joten kumppani voi luottaa siihen, että toimitukset tulevat aina sovitusti ja aina ajallaan. Tuotteet tulevat ilman välikäsiä suoraan valmistajalta, joten Metehe pystyy reagoimaan nopeallakin aikataululla vaihtuviin tarpeisiin.

 

Metehe on katto- ja rakennusyrityksille monipuolinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa.

 

Vaikka kesälomakausi on kuumimmillaan, Lappeenrannan Joutsenossa sijaitsevan tehtaan toimistolta haastattelukysymyksiin vastaavat sekä myyntipäällikkö Saku Pesonen, että toimitusjohtaja Arttu Marttila.

”Yritys saa Metehestä luotettavan yhteistyökumppanin, jonka kanssa päivittäinen asiointi on mutkatonta. Ja toki tiivis yhteistyö vaikuttaa myös hinnoitteluun”, Marttila tiivistää, johon Pesonen lisää: ”Onhan meillä myös erinomaisen laaja valikoima, hyvä varasto ja vieläkin parempi palvelu.”

Yhdessä ratkaisten

Pitkäaikaisessa kumppanuudessa toimitaan tiiviissä yhteistyössä, joten selkeäksi eduksi nousee myös tilanteisiin ja tarpeisiin varautuminen sekä ennakointi. ”Kun on tuttu kumppani, niin toki vuosien myötä oppii jo ennakoimaan millaista tilausta kulloinkin on tulossa”, Marttila kertoo.

Jokainen ala on varmasti ollut muutamien viime vuosien aikana jonkinlaisessa muutoksessa, niin myös Metehellä. ”Kyllä nämä ovat olleet tällä alalla hyvin poikkeuksellista aikoja nimenomaan toimitusvaikeuksien ja hintojen jatkuvan elämisen suhteen, mutta pääosin olemme selvinneet kuivin jaloin. Yhdessä asiakkaiden kanssa ollaan pystytty löytämään yhteisiä ratkaisuja vaikeissakin tilanteissa”, Pesonen kiittelee.

Tiivis yhteistyö Kymen Kattokeskuksen kanssa

Vuodesta 2018 asti jatkunut tiivis yhteistyö Kymen Kattokeskuksen kanssa on ollut molemmin puolin hedelmällistä. Myös katto- ja rakennusyritykset kamppailevat vaikeassa taloustilanteessa ja aikataulutus on nyt jopa aiempaa ratkaisevammassa roolissa.

Ketterä kumppani tulee tarpeeseen, kun kattourakassa peltien on oltava rakennustyömaalla tietyssä aikaikkunassa tilanpuutteen vuoksi: varastotilaa ei nykyisillä työmailla juuri ole.

”Aikataulun täytyy pitää ja kommunikaation tulee olla sujuvaa molempiin suuntiin, jotta hommat etenee sovitusti”, Marttila toteaa ja jatkaa: ”Vaikeatahan se on näin karjalaisena itseään kehua, mutta kyllä meitä on erikseen kiitelty nimenomaan tästä lupsakasta ja aktiivisesta kommunikaatiosta. Vaikka asia olisi ikäväkin, niin siitä ilmoitetaan aina, ja yhdistetään vielä siihen hetkeen paras mahdollinen ratkaisuehdotus.”

Kumppanihaku on päällä jatkuvasti

Pitkäaikainen kumppani on molemmille osapuolille aina lyhyttä parempi, monessakin mielessä. Tinderistä Metehe ei löydy — vielä, mutta muuten mahdollisuuksia yhteydenottoon on runsaasti. ”
Puhelin käteen tai viestiä tulemaan verkkopalvelusta, niin siitä se homma lähtee etenemään ripeästikin”, kehottaa Pesonen.

Alkukartoituksessa katsotaan tarpeet ja vaadittavat aikataulut molemmin puolin, jotta molemmilla osapuolilla on selkeä käsitys kokonaisuudesta. Sen jälkeen käydään läpi Metehen tarjoamat materiaalit ja tuotteet, joista valitaan parhaiten tarpeita vastaava kokonaisuus. ”Ja tietenkin käydään läpi se kaikkia kiinnostava hintapolitiikka”, Marttila heittää.

Yhteistyö lähtee käyntiin ensin koetoimituksella, jossa tarkastetaan viimeiset palaset kohdalleen. Vuosikymmenten ammattitaidolla prosessi on jo nyt todettu toimivaksi, mutta silti jokainen kumppanuus on omanlaisensa ja toiminta hioutuu joka kerta kohti täydellisyyttä. ”Tarkoituksena on tietysti, että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä mahdollisimman paljon”, Marttila lisää vielä loppuun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kumppaniasioissa soittamalla, sähköpostitse tai verkkosivujen lomakkeen kautta! Vastaamme sinulle aina viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa!

0207 639 640
myynti@metehe.fi

Takaisin