Peltikatto, joka kestää!

Peltikatto on kestävä ja edustava kattovaihtoehto kaikenlaisille rakennuksille. Kattopellit kestävät erinomaisesti niin auringon porotusta kuin pakkasen paukkumistakin, ja säännöllisesti huollettuna peltikatto kestää hyvänä useita vuosikymmeniä. Joskus katto tulee kuitenkin elinkaarensa päähän, ja se pitää uusia – tällöin kannattaa kääntyä Metehe Oy:n puoleen. Olemme täyden palvelun kattotalo, jolta saat niin huippulaadukkaat peltikatot, kuin monipuoliset kattotarvikkeetkin. Palvelemme suoramyyntinä niin kuluttajia, yrityksiä kuin rakennusliikkeitäkin. Hankkimalla kaikki tarvitsemasi kattotuotteet suoraan Suomen sääolot tuntevalta, kotimaiselta katemateriaalin valmistajalta, tuotteiden yhteensopivuus on taattu ja sinun asiointisi on takuulla helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat tukenasi valintojen tekemisessä.

Valmistamme Metehellä nykyaikaisen ja äärimmäisen tehokkaan konekantamme avulla todella laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä peltikattoja ja mallistostamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja makuun.

Hankkimalla kaikki kattotuotteet Suomen sääolot tuntevalta kotimaiselta katemateriaalin valmistajalta tuotteiden yhteensopivuus on taattu ja sinun asiointisi on takuulla helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat tukenasi valintojen tekemisessä.

Tutustu kattomallistoomme!

MIKSI VALITA JUURI METEHE-PELTIKATTO?

Metehe on synonyymi korkealle laadulle. Valmistamme nykyaikaisen ja äärimmäisen tehokkaan konekantamme avulla todella laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä peltikattoja ja mallistostamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Metehe-peltikatto on varma valinta, koska se on…

 • Laadultaan korkealuokkaista
 • Suomen vaativiin sääoloihin sopiva
 • Edustavan näköinen
 • Kestävä ja vahva
 • Helppohoitoinen
 • Yhteensopiva kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien kanssa

 • Olemme niin varmoja kauttamme tilattujen peltikattojen laadusta, että annamme niille 50 vuoden takuun. Takuun ehdoista voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme, joka kertoo asiasta mielellään lisää.

  Valikoimastamme löytyvät lisäksi kattavat asennustarvikkeet, läpiviennit, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät. Saat siis kaikki tarvitsemasi tuotteet kätevästi saman katon alta, halutessasi suoraan pihaan toimitettuna.

  PELTIKATON ASENNUS KÄY HELPOSTI

  Peltikaton asennus on ostoa seuraava askel. Mikäli osaamista löytyy omasta takaa, voi peltikaton helposti asentaa itse. Annamme tarvittaessa neuvoja sekä selkeät asennusohjeet, joiden avulla uusi peltikatto asettuu paikoilleen helposti. Jos taas oma osaaminen tai aika eivät riitä peltikaton asentamiseen taikka tarvittavat työkalut puuttuvat, annamme mielellämme apua luotettavan ja ammattitaitoisen asentajan löytämiseksi. Samalla asentuvat kätevästi myös mahdolliset kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät tai muut kattotuotteet, mikäli olet sellaisia uuteen kattoosi tilannut.

  PELTIKATTO SUORAAN TEHTAALTA – OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS
  Kun on aika hankkia uusi peltikatto,kannattaa se tilata Metehe Oy:ltä. Meiltä voit ostaa peltikaton suoraan tehtaalta ilman ylimääräistä vaivaa. Tilaaminen käy helposti ja nopeasti asiantuntevan henkilöstömme avulla. Metehe-peltikatot on luotu kestämään – siksi annamme katoillemme jopa 50 vuoden takuun! Kysy tarjous uudesta katosta jo tänään.

  Ota yhteyttä!

  Takaisin