Tata Steel – johtava teräksen valmistaja

Pinnoitettuja teräsohutlevyjä rakentamiseen ja teollisuuteen

Tata Steel on Euroopan toiseksi ja maailman seitsemänneksi suurin teräksen valmistaja. Yritys tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakennus-, auto-, pakkaus-, koneenrakennus- sekä muille markkinoille maailmanlaajuisesti.

Tata Steel Colors

Tata Steelin osana toimiva Tata Steel Colors valmistaa pinnoitettuja teräsohutlevyjä rakennusten verhouksia, kuluttajatuotteita ja teollisuustuotteita varten. Neljän vuosikymmenen innovaatioihin, tiukkoihin testeihin ja huippuluokan valmistusmenetelmiin perustuva Colorcoat®-valikoima sisältää pinnoitettuja terästuotteita, joita on käytetty lukemattomissa projekteissa ympäri maailman.

Tarkasti testatut Colorcoat®-tuotteet

Tata Steel varmistaa Colorcoat®-tuotteiden yhtenäisyyden testaamalla tuotteiden kestävyyden laboratoriotesteillä korroosiota, auringonsäteilyä, kemikaaleja ja kulutusta vastaan. Kaikki tuotetestit tehdään hyväksytyissä laboratorioissa kansainvälisten standardien mukaisesti. Tata Steel Colorsin tärkeimmät, rakennusmarkkinoille tuotteita valmistavat toimipaikat sijaitsevat Iso-Britanniassa, Alankomaissa ja Ranskassa. Kaikki Euroopassa sijaitsevat toimipisteet on sertifioitu ISO14001-ympäristöjärjestelmän mukaisiksi.

Teräsohutlevyjen valtuutettu jakelukanava Suomessa

Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen. Todistus osoittaa, että Metehe Oy on Tata Steelin pinnoitettujen teräsohutlevyjen valtuutettu jakelukanava Suomessa. Yhteistyössä Tata Steelin kanssa Metehe tekee parhaansa, jotta pinnoitetut Colorcoat®-ohutlevytuotteet ja niihin liittyvät esikäsittelypalvelut vastaavat markkinoiden korkeita laatuvaatimuksia. Arviointiprosessissa on käyty läpi yrityksen osaaminen, toiminta, tuotteiden varastointi, käsittely ja jatkojalostus, joiden on todettu täyttävän korkea laatu- ja palvelutaso.

Valtuutetun Jakelijan Todistus

Ota yhteyttä ja kysy lisää!