Tata Steel – johtava teräksen valmistaja

Pinnoitettuja teräsohutlevyjä rakentamiseen ja teollisuuteen

Tata Steel on yksi Euroopan suurimmista teräksen valmistajista. Tata Steel tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakennus-, koneenrakennus-, auto- ja pakkausteollisuuteen sekä muille vaativille markkinoille.

Colorcoat®

Colorcoat® tarjoaa laajan valikoiman pinnoitettuja teräsohutlevyjä ja palveluita sekä asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta kaikilla osa-alueilla metallikuoren suunnitteluun ja valmistamiseen. Viiden vuosikymmenen innovaatioihin, tiukkoihin testeihin ja huippuluokan valmistusmenetelmiin perustuva Colorcoat®-valikoima sisältää pinnoitettuja terästuotteita, joita on käytetty lukemattomissa projekteissa ympäri maailman.

Tarkasti testatut Colorcoat®-tuotteet

Tata Steel varmistaa Colorcoat®-tuotteiden yhtenäisyyden testaamalla tuotteiden kestävyyden laboratoriotesteillä korroosiota, auringonsäteilyä, kemikaaleja ja kulutusta vastaan. Kaikki tuotetestit tehdään hyväksytyissä laboratorioissa kansainvälisten standardien mukaisesti. Korkealaatuiset Colorcoat®-tuotteet rakennusmarkkinoille valmistetaan Alankomaissa ja Ranskassa. Kaikki Euroopassa sijaitsevat toimipisteet on sertifioitu ISO14001-ympäristöjärjestelmän mukaisiksi.

Teräsohutlevyjen valtuutettu jakelukanava Suomessa

Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen. Todistus osoittaa, että Metehe Oy on Tata Steelin pinnoitettujen teräsohutlevyjen valtuutettu jakelukanava Suomessa. Yhteistyössä Tata Steelin kanssa Metehe tekee parhaansa, jotta pinnoitetut Colorcoat®-ohutlevytuotteet ja niihin liittyvät esikäsittelypalvelut vastaavat markkinoiden korkeita laatuvaatimuksia. Arviointiprosessissa on käyty läpi yrityksen osaaminen, toiminta, tuotteiden varastointi, käsittely ja jatkojalostus, joiden on todettu täyttävän korkea laatu- ja palvelutaso.

Valtuutetun Jakelijan Todistus

Ota yhteyttä ja kysy lisää!