Nämä 6 syytä vakuuttavat sinut siitä, miksi kannattaa valita peltikatto

On aika haudata vanhat uskomukset peltikattojen kuumenemisesta, ruostumisesta tai kovaäänisyydestä. Pelti materiaalina on kehittynyt huomattavasti viimeisten vuosikymmenten aikana, joten peltikaton valinta kannattaa ottaa vakavasti harkintaan kattoremonttia tai uutta kiinteistöä rakentaessa.

 

 

1. Kattava ja kestävä värivalikoima

Nykyaikaiset maalipinnoitteet säilyttävät värinsä ja kestävät katolle kohdistuvia rasituksia erittäin hyvin. Saatavilla on laaja skaala eri värejä sekä pinnoitteita matasta puolikiiltävään ja tilauksesta pystyy toimittamaan erikoisemmatkin värit.

2. Toimii Suomen vaativissa sääolosuhteissa

Peltikatto on toimiva, kestävä ja edustava kattovaihtoehto kaikenlaisille rakennuksille. Kattopellit kestävät erinomaisesti niin auringon porotusta kuin pakkasen paukkumistakin, ja säännöllisesti huollettuna peltikatto kestää hyvänä useita vuosikymmeniä.

3. Näyttävä ja tyylikäs profiili

Erilaisia profiilivaihtoehtoja löytyy klassisista konesaumasta ja aaltoprofiilista aina moderniin lukkosaumakatteeseen. Saneerauskohteissa pintansa pitää edelleen tiilikuvioprofiilit ja teollisuusrakentamisessa niin matalat kuin vähän korkeammatkin poimulevyt löytävät paikkansa sekä katoilta että julkisivuista. Katon viimeistelee laaja kattolistavalikoima, josta löytyy sopiva lista jokaiselle kattomallille. Tarvittaessa erikoislistat ovat mahdollisia mittatilaustyönä myös erikoisemmille katoille.

4. Nopeat ja helpot räytäsaluslevyt sävy sävyyn

Rei´itetyt räystäsaluslevyt estävät tehokkaasti jyrsijöiden ja muiden tuholaisten pääsyn räystäiden kautta välikattoon estämättä räystäiden ilmankiertoa. Räystäsaluslevyjen etuja ovat nopea asennettavuus ja helppohoitoisuus. Siistit, värivalmiit profiloidut räystäsaluslevyt on pinnoitettu kestävällä ja helppohoitoisella takuupinnoitteella joka säilyy uudenveroisena vuosia ja vuosia.

5. Kotimaista mittojen mukaan

Metehe valmistaa kattopellit yksityis- ja yritysasiakkaille aina tilaajan antamilla mitoilla. Kattopeltilevyt valmistetaan asiakkaan valitsemalla värillä ja profiilimallilla Lappeenrannan Joutsenossa. Metehen kattotuotteilla on Avainlippu.

6. Metehen 50 vuoden takuu

Hankkimalla kaikki tarvitsemasi kattotuotteet suoraan Suomen sääolot tuntevalta, kotimaiselta katemateriaalin valmistajalta Meteheltä, tuotteiden yhteensopivuus on taattu ja sinun asiointisi on takuulla helppoa ja vaivatonta. Kattoturvatuotteissa ja sadevesijärjestelmissä toimitamme korkeasta laadusta tunnettuja kotimaisia Piristeelin tuotteita: lumiesteet, kattosillat ja tikastuotteet sekä puolipyöreät sadevesijärjestelmät.

Tämän takia kattotuotteillemme onkin saatavissa jopa 50 vuoden takuu! Tutustu esimerkiksi Helsingin Puukoti Group Oy:n rivitalokodin kattovalintaan: Metehe Modern tummanharmaana. Pinnoitteesta riippuen tuotteella on joko 40 vuoden tai jopa 50 vuoden takuu!

Älä jää valintojen kanssa yksin!

Sinun ei tarvitse olla peltikattojen, tai edes rakennusalan asiantuntija, vaan kokeneet myyjämme auttavat kaikkien tarvittavien katemateriaalien sekä kattotarvikkeiden valinnassa ja antavat ohjeita tuotteiden asennukseen.

Tuotteet toimitetaan joustavasti, nopeasti ja luotettavasti suoraan työmaalle. Yhdellä toimituksella toimitetaan kaikki tarvittava: teräskatteen, listat, kiinnitystarvikkeet, räystäsaluslevyt, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja läpiviennit!

Pienet ja isommatkin peltitilaukset ovat myös noudettavissa toimipisteistämme Lappeenrannasta, Järvenpäästä, Tampereelta, Seinäjoelta tai Oulusta.

Soita ja kysy lisää!

Metehe Oy on täyden palvelun kattotalo, jolta saat niin huippulaadukkaat peltikatot, kuin monipuoliset kattotarvikkeetkin. Palvelemme suoramyyntinä niin kuluttajia, yrityksiä kuin rakennusliikkeitäkin. Ota reilusti yhteyttä, niin katsotaan teille tarpeiden mukainen peltikatto!

0207 639 640
myynti@metehe.fi

Takaisin