Teräslevyt arkkeina ja kelana

Olemme ketterä ja kustannustehokas kumppani, jolta saat teräslevyt, ohutlevyt ja muut raaka-aineet nopeasti, joustavasti ja aina sovitusti. Ainutlaatuisen laajasta varastostamme pystymme toimittamaan ripeästi suuremmatkin tilaukset. Kelana suoraan varastosta esimerkiksi: teräslevy, ohutlevy, teräsohutlevy, reikälevy ja reikäpelti.

Hanki teräslevyt mittojen mukaan meiltä: tuomme ne sovitusti suoraan kohteeseen tai voit noutaa varastoltamme haluamanasi ajankohtana.

Suomen kattavin varasto teräslevyä

Laaja teräslevy- ja raaka-ainevarastomme on yksi Suomen kattavimpia ja tarjoaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen vaihtoehdon raaka-ainetoimituksille. Joustavan palvelun ja nopean tuotantomme avulla varmistamme sujuvat toimitukset asiakkaillemme. Erikokoisten kelojen lisäksi toimitamme rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita tehtaaltamme ja toimipaikoiltamme.

Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Myyjämme auttavat löytämään sopivat tuotteet juuri asiakkaan käyttötarkoituksiin.

Kelatuotteet

Teräslevyt suoraan varastosta

Voimme ylpeinä todeta, että varastomme on paitsi ainutlaatuinen, myös yksi Suomen kattavimmista. Tehdasvarastomme täydet kelat ovat painoltaan n. 4-5 tonnia ja lähtöraaka-aineleveys on 1250 mm. Varastoimme paljon myös pienempiä n. 1000 kg:n keloja. Nauhaleikkauslinjalla saamme kavennettua materiaalia asiakkaan tarpeiden mukaan aina 80 mm:in asti. Kysy rohkeasti myös muita kokoja.

Varastoimme laajasti 25 m2 pienkeloja toimipaikoillamme taataksemme nopeat materiaalitoimitukset harvinaisemmistakin väreistä. Arkkilinjalla saamme ajettua ja oikaistua erikokoisia teräsohutlevyarkkeja jopa 2,0 mm:in asti.

Rei’ityslinjalla voimme perforoida monenlaisia materiaaleja erilaisiin asiakastarpeisiin. Varastoimme erikokoisia rei’itettyjä teräsohutlevyarkkeja toimipaikoillamme, joista asiakas saa tuotteet nopeasti ja joustavasti. Valmisvarastot vaihtelevat paikkakunnittain, joten kysy rohkeasti tarvitsemaasi teräslevyä, ohutlevyä, reikälevyä tai reikäpeltiä – voi olla että saat haluamasi nopeammin kuin arvaatkaan.

Pyydä tarjous