Metehe Oy – laadukkaita teräsohutlevyjä

Maahantuontia ja jatkojalostusta vuodesta 1998

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu monipuolinen ja palveleva teräsohutlevyn maahantuoja ja jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja ammattilaisia suoraan Joutsenon tehtaalta sekä Järvenpään, Tampereen, Seinäjoen ja Oulun noutovarastoista.

Laaja valikoima kestäviä teräskatteita

Olemme luoneet palvelumallin, jossa yhdistyvät korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Valmistamme nykyaikaisen ja tehokkaan konekantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita teräskatteita, julkisivuverhouksia sekä näiden oheistuotteita.

Tuotteet suoraan tehtaalta ja noutovarastoista

Käyttämämme korkealaatuiset raaka-aineet ja tehokas kotimainen tuotanto mahdollistavat nopeimmat toimitukset ja parhaan hinta-laatusuhteen. Tämän lisäksi tarjoamme varmasti parhaan asiantuntemuksen teräskattojen ja -julkisivujen sekä muiden teräsohutlevytuotteiden valinnassa. Tunnemme tuotteemme pintaa syvemmältä. Tutustu Metehen historiaan ja yritystoiminnan alkuvaiheisiin!

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Oman laajan raaka-ainevaraston, nykyaikaisen tuotantolaitoksen, sitoutuneen henkilöstön sekä pitkän toimialatuntemuksen turvin pystymme mukautumaan nopeaan ja asiakkaan tarpeet huomioivaan toimitukseen. Toimintamme luotettavan laadun takaavat asiakaslähtöisyys, osaava henkilöstö, nykyaikainen konekanta sekä voimakas panostus tuotekehitykseen.

Korkeaa laatua ensiluokkaisista raaka-aineista

Raaka-aineena käytämme korkealaatuisia takuupinnoitettuja ja sinkittyjä teräsohutlevyjä. Takuupinnoitetuilla tuotteilla on Suomessa laatukohtainen 10–25 vuoden pinnoitetakuu. Kattavasta värivalikoimastamme löytyy kotimaisten perusvärien lisäksi koko joukko muita värejä, minkä ansiosta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Olemme Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa. Lue lisää!

Kerro meille, miten voimme palvella. Ota yhteyttä!