Metehe Oy:lle maakunnallinen InnoSuomi palkinto

Metehe Oy:lle maakunnallinen InnoSuomi palkinto

Metehe Oy mukana myös valtakunnallisessa kilpailussa

Joka vuosi järjestettävän INNOSUOMI-kilpailun tavoitteena on edistää uusien keksintöjen tuotteistamista ja kaupallistamista, kannustaa uuteen yritystoimintaan ja palkita innovatiivisesta yrittäjyydestä. Kaakkois-Suomessa maakunnallisiin kilpailuihin osallistui Kymenlaaksossa 14 kilpailuehdotusta ja Etelä-Karjalassa 18 ehdotusta, eli yhteensä 32 kappaletta.

Etelä-Karjalan INNOSUOMI-kilpailun voitti Metehe Oy julkisivujärjestelmällään.

Joutsenolaisen Metehe Oy:n kehittämä julkisivujärjestelmä on uusi ajatus toteuttaa julkisivurakenteita teräsohutlevymateriaalista.Koko maassa INNOSUOMI-palkintoehdotuksia tuli 195 kappaletta, mikä on jonkin verran enemmän kuin edellisvuonna (171 kpl). Valtakunnalliseen kilpailuun osallistuu 43 ehdokasta. Tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinto jaetaan 29.11.2005 Helsingissä.

Kaakkois-Suomen kilpailutoimikunta palkitsee maakunnallisissa kilpailuissa kolme ehdokasta molemmista maakunnista. Valtakunnalliseen kilpailuun raati päätti lähettää maakunnallisesti palkituista yhteensä neljä kilpailuehdokasta: Kymenlaaksosta Granula Oy:n ja Limetti Oy:n sekä Etelä-Karjalasta Linapellava Oy:n ja Metehe Oy:n.

Maakunnallisen InnoSuomi-palkinnon Kouvolassa vastaanottivat toimitusjohtaja Seppo Jääskeläinen ja markkinointipäällikkö Janne Strömberg. Kuvassa myös muita maakunnallisesti palkittuja.

Lisää artikkeleita...