Metehe mukana Leijona-perheessä

Metehe mukana Leijona-perheessä

perhetarra14

Vuoden 2014 alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisat pelataan Lappeenrannassa ja Imatralla 17.-27.4.2014. Alkusarja ja neljännesfinaalit pelataan Lappeenrannan Kisapuistossa ja Imatra Spa Areenalla. Semifinaalit ja mitalipelit pelataan Lappeenrannassa Kisapuistossa.

Leijona-perhe on vakiinnuttanut paikkansa erittäin suosittuna tapana olla tukemassa suomalaista jääkiekko-osaamista. Leijona-perhe kouluohjelma yhteistyö kokoaa yrityksiä, jotka haluavat olla tukemassa nuorten leijonien matkaa kohti A-maajoukkueen tähtirooleja ja aktivoi koululaisia liikunnan pariin. Jokainen Leijona-perheeseen kuuluva yritys lahjoittaa 20 kpl pääsylippuja Lappeenrannan ja Imatran 4.-9. luokkalaisille nuorille kevään 2014 alle 18-vuotiaiden MM-kisojen otteluihin. Lippu sisältää kaksi peliä, joista toinen on Suomen ottelu.

Imatra Spa Areena eli Imatran jäähalli valmistui elokuussa 2011, ja se sisältää kaksi kaukaloa. Pääkaukalon katsomokapasiteetti on 1 200 paikkaa. Hallin yhteydessä on myös kuntosali ja ravintola. Jääurheilutapahtumien lisäksi hallissa voidaan järjestää kokouksia, konsertteja ja messuja.Metehe toimi hallin julkisivu-urakoitsijana toimittaen ja asentaen kohteeseen noin 3 500m2 Concertto julkisivulevyjä. Julkisivun pääväri on metallihopea RR40 ja tämän lisäksi kohteeseen sävytettiin ja tilattiin erikseen arkkitehdin suunnittelema metallisininen RAL5026 (Pearl Night Blue) erikoisväri.

imatran_jaahalli_1

Kisapuiston jäähalli on jäähalli Kisapuiston urheilukeskuksessa Parkkarilassa Lappeenrannassa. Halli valmistui 30. syyskuuta 1972, kun tekojäärata katettiin. Paikalla sijainnut tekojäärata avattiin 23. lokakuuta 1963, ja se oli Suomen viides. Kisapuistossa tehtiin vuonna 2004 peruskorjaus- ja laajennustyö. Keväällä alkaneessa ja lokakuussa valmistuneessa kunnostuksessa muun muassa laajennettiin ja parannettiin yleisötiloja, rakennettiin yhdeksän aitiota ja uusi väestönsuoja sekä uusittiin valaistus, äänentoisto ja tulostaulut. Metehe toimitti kunnostuksen yhteydessä merkittävän osan jäähallin julkisivuista.

keltainenhalli_iso

Julkaistu 14.4.2014 

Lisää artikkeleita...