Raaka-aineet

Raaka-aineet

Laadukkaat raaka-aineet kattavasta varastosta

Suuren ja kattavan varastomme ansiosta tarjoamme luotettavan ja kilpailukykyisen vaihtoehdon myös raaka-ainetoimituksiin. Hoidamme toimitukset joustavasti ja säilytämme aina palvelevan asenteemme.

MATERIAALI

TUOTTEET

Kumppanimme

Tata Steel on Euroopan toiseksi ja maailman seitsemänneksi suurin teräksen valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakennus-, auto-, pakkaus-, koneenrakennus- ja muille markkinoille maailmanlaajuisesti. Tata Steel Colors on osa Tata Steeliä ja valmistaa pinnoitettuja teräsohutlevyjä ­rakennusten verhouksia, kuluttajatuotteita ja teollisuustuotteita varten. Neljän vuosikymmenen innovaatiohin, tiukkoihin testeihin ja huippuluokan valmistusmenetelmiin perustuva Colorcoat® -valikoima sisältää valikoiman pinnoitettuja terästuotteita, joita on käytetty lukemattomissa projekteissa ympäri maailman.

Varmistaakseen Colorcoat® -tuotteiden yhtenäi­syyden, Tata Steel testaa laboratoriotesteillä tuotteiden kestävyyden korroosiota, auringon­säteilyä, kemikaaleja ja kulutusta vastaan. Kaikki tuotetestit tehdään hyväksytyissä laboratorioissa kansain­välisten standardien mukaisesti. Tata Steel Colorsin tärkeimmät toimipaikat, jotka valmistavat tuotteita rakennusmarkkinoille, sijaitsevat Iso-Britann­iassa, Alankomaissa ja Ranskassa. Kaikki Euroopassa sijaitsevat toimipisteet on sertifioitu ISO14001-­ympäristöjärjestelmän mukaisiksi.

Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen, joka osoittaa, että yhtiö on pinnoitetun teräsohutlevyn osalta Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa. Yhteistyössä Tata Steelin kanssa Metehe tekee parhaansa, jotta pinnoitetut Colorcoat® ohutlevytuotteet ja niihin liittyvät esikäsittelypalvelut vastaavat markkinoiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Arviointiprosessissa on käyty läpi yrityksen osaaminen ja toiminta sekä tuotteiden varastointi, käsittely ja jatkojalostus ja niiden on todettu täyttävän korkean laatu- ja palvelutason.