Kattopelti

Laadukas kattopelti ja profiilipelti

 

Pitkäikäinen peltikate kaikille katoille

Pohjoisen ankarat sääolosuhteet vaativat paljon myös katemateriaaleilta. Kestävä kattopelti ja profiilipelti pysyvät paikallaan kovissakin myrskyissä sekä pakkasesta helteeseen vaihtelevissa lämpötiloissa. Tehtaamme ja noutovarastomme sijaitsevat Joutsenossa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella sekä Oulussa, missä palvelemme asiantuntevasti sekä kuluttajia että ammattilaisia.

Tutustu kattomallistoomme

 

Kaikki tarvittava katolle yhdestä paikasta

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja kilpailukykyisen kattopeltivalikoiman. Meiltä saat myös muut kattotarvikkeet, kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, asennustarvikkeet sekä läpiviennit. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta kaikki tarvittava löytyy helposti ja nopeasti saman katon alta. Korkealaatuiset tuotteemme ovat takuuvarmasti yhteensopivia, minkä ansiosta ne toimivat saumattomasti yhdessä ilman ikäviä yllätyksiä.

Valmistamme pellit nykyaikaisten ja tehokkaiden koneiden avulla omassa tehtaassamme. Kotimaisia katteita on saatavana useissa eri väreissä ja mitoissa. Katkaisemme pellit määrämittaan tilauksen mukaan, joten meiltä saat juuri katollesi sopivat pellit. Peltien takuu on jopa 50 vuotta, eli voit luottaa siihen, että ne kestävät käyttöä vuodesta toiseen.

 

Varma ja turvallinen peltikatto

Oikein asennettu peltikatto on huoleton ja samalla laadukas vaihtoehto, joka nostaa kiinteistön arvoa. Katolle tuleva pelti on helppohoitoinen ja näyttävä valinta, jonka viimeistelty ulkoasu miellyttää myös silmää.  Se sopii katemateriaaliksi monenlaisiin rakennuksiin, kuten asuinrakennuksiin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin sekä ulkovarastoihin. Katon lisäksi profiilipelti sopii myös julkisivun viimeistelyyn. Keveytensä ansiosta pelti ei rasita kattorakenteita, ja se voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin taloon.

 

Kattoalan asiantuntijat apunasi

Jos mietit, millainen kattopelti tai profiilipelti katollesi sopisi, asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valinnassa. Ammattitaitomme perustuu pitkään kokemukseen ja tuotteiden syvälliseen tuntemukseen, joten osaamme neuvoa ja antaa suosituksia asiakkaan tarpeet huomioiden. Tiedämme, mitä hyvin toimiva katto tarvitsee, joten vähennä työtaakkaasi ja käänny rohkeasti tehtaamme asiantuntijoiden puoleen.

 

Kysy profiilipellin ja kattopellin hintaa

Meiltä saat korkealaatuiset tuotteet joustavasti ja nopeasti suoraan tehtaalta ja noutovarastosta. Tuotteiden toimitusaika on 1–3 viikkoa tilauksesta. Halutessasi voit valita kokonaisvaltaisen toimituksen, joka sisältää myös kaikki tarvittavat listat ja asennustarvikkeet perille toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy kattopellin ja profiilipellin hintaa, niin annamme kilpailukykyisen tarjouksen. Soita, lähetä viesti tai tule käymään!

 

Tutustu kattomallistoomme