Tyylikkäässä hallissa syntyy laadukkaita klapeja

Halkokauppiaan Rouva on lappeenrantalainen perheyritys, joka toimittaa lähialueen metsänomistajilta hankitusta kuitupuusta valmistettuja halkoja. Hiljattain päätoimisiksi puuyrittäjiksi siirtynyt Montosen pariskunta investoi täysin uuteen toimitilaan, johon Metehe toimitti katto- ja seinäpeltien lisäksi ison määrän oheistuotteita.

 

Halkokauppiaan Rouvan kevättalvella 2024 valmistunut halli sijaitsee Lappeenrannan Selkäharjussa. Yritys toimittaa valmiiksi pilkotut ja kuivatetut klapit valtaosalle asiakkaistaan kotiin, mutta pienempiä määriä asiakkaat noutavat myös itse uusilta toimitiloilta, jonne on hyvät kulkuyhteydet.

– Melko tarkalleen vuosi Lappeenrannan kaupungille jätetyn tonttihakemuksen jälkeen halli oli valmis käyttöönotettavaksi, muistelee yrittäjä Juha Montonen projektin aikajännettä.

Kokonaan uuden tuotantohallin rakentamiseen sisältyy luonnollisesti monta osakokonaisuutta ja iso määrä urakoitsijoita. Lopputuloksessa hallin ulkonäköä hallitsevat Metehen tuotteet: seinä- ja kattopellit, listat sekä katon täydentävät tuotteet, kuten räystäsaluslevyt ja lumiesteet.

– Lisäksi sisäänkäynnit ja ikkunat myös sisäpuolelta on viimeistelty Metehen tuotteilla. Heidän asiantuntijansa vinkistä asennetut räystäsaluslevyt ovat oivallinen, huoltovapaa ratkaisu, joka osaltaan viimeistelee näyttävän lopputuloksen, mainitsee Montonen.

Joustavuus, nopeus ja erinomainen palvelu ovat Metehen valtteja

Metehe valikoitui paikallisena, tuttuna toimijana luontevasti tarjouskilpailuun kutsuttavaksi yritykseksi.

– Eurot painavat tämän kokoluokan hankinnassa eniten. Kun Metehen kohdalla tarjouksessa yhdistyivät kilpailukykyinen hinta sekä paikallisuus ja hyvämaineinen palvelu, kallistui valinta luontevasti heihin, sanoo Juha Montonen.

Virve Montonen kuvailee Metehen henkilökuntaa asiantuntevaksi, ja palvelua joustavaksi. Kaikkien materiaalien menekkiä ei pystynyt suunnitteluvaiheessa laskemaan tarkalleen ennakkoon, joten täydentäviä hankintoja tuli useita.

– Kun jotain tarvittiin lisää, oli puhelimessa saamamme vastaus, että tulkaa vaikka saman tien hakemaan, laitamme tarvikkeet valmiiksi”, kehuu Virve Montonen palvelukokemusta.

Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla

Metehe on jo vuosien ajan kerännyt asiakkaidensa palautetta ja arvioita Trustmary-työkalulla. Yli tuhannelta vastaajalta saatujen arvioiden keskiarvo on peräti 4,8/5 (tilanne 06/2024).

Minkä arvosanan Metehe saa Halkokauppiaan Rouvalta?

– Kyllä se on täysi vitonen, koska kaikki meni niin sanotusti nappiin! Myös Metehen toimitusjohtajan Arttu Marttilan vinkkaamat peltien asentajat ja muut paikallisyrittäjät osoittautuivat luotettaviksi toimijoiksi, päättävät Montoset toinen toistaan täydentäen.

 

Kuvat: Mikko Nikkinen

Metehe mittaa myös asiakkaidensa suositteluhalukkuutta NPS-tunnusluvulla (Net Promotor Score, NPS). Yrityksen viimeisin NPS-luku on 79 (jaksolla 06/2023-06/2024). 80 % Metehen asiakkaista suosittelisi yrityksen palveluja muille.

Takaisin