Kotimaiset teräskatteet suoraan tehtaalta

Metehe Oy valmistaa ja myy katto- ja seinäpeltejä suoraan yksityisasiakkaille sekä rakentamisen ammattilaisille. Tuotteillamme onnistuu varmasti laadukkaat peltikatot. Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Valmistamme tuotteet takuupinnoitetuista raaka-aineista tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa.

Katto- ja seinäpellit rakentajille nopeasti ja joustavasti

Laajaan valikoimaamme kuuluvat teräskatteet, seinäpellit ja julkisivuverhoukset sekä monipuoliset kattotarvikkeet ja peltilistat. Meiltä saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja joustavasti kaikkiin julkisivu- ja kattoremontteihin. Palvelemme myös kattoasentajia ja rakennusliikkeitä sekä kelatuotteita, reikäpeltiä ja ohutlevyä käyttäviä yrityksiä ja peltisepänliikkeitä.

Tarvitsetpa pellit pihavarastosta päärakennukseen tai talosta teollisuushalliin, Meteheltä saat laadukkaat teräskatteet mittojen mukaan kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä saat myös kourut, tikkaat, lumiesteet ja läpivientisarjat katolle. Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme – me tunnemme tuotteemme.

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

Laatuluokat

Peltiosaamista 40 vuoden kokemuksella

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme maahantuoneet ja jatkojalostaneet teräsohutlevyä 20 vuoden ajan, ja meillä on 40 vuoden kokemus korkealaatuisten teräskatteiden ja peltituotteiden valmistuksesta.

Myymme tuotteemme suoraan asiakkaalle. Kokeneet myyjämme palvelevat noutovarastoillamme Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua teräskattojen ja -julkisivujen sekä kelatuotteiden ja reikälevyjen valinnassa. Olemme luotettava kumppani rakennusalan ammattilaisille ja ohutlevyä käyttävälle teollisuudelle.

Maahantuomme käyttämämme raaka-aineen itse Euroopan toiseksi suurimmalta teräsvalmistajalta Tata Steeliltä. Olemme luottaneet Tata Steelin korkealaatuisiin raaka-aineisiin jo 20 vuoden ajan ja olemme Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa.