Julkisivuverhoukset

Vantaan Energia

Näkyvälle paikalle Vantaalle Kehä III:n ja Porvoon moottoritien kulmaukseen vuonna 2014 valmistuneessa Vantaan Energian uudessa jätevoimalassa on panostettu arkkitehtisuunnitteluun. Julkisivuihin asennettiin arkkitehdin määrittelemää sinistä ja harmaata metallipintaa lasin ja betonin lisäksi.

Imatran jäähalli

Imatra Spa Areena eli Imatran jäähalli valmistui elokuussa 2011.

BRP Finland Oy

Rovaniemelle 2008 valmistunut BRP Finland Oy:n toimitila on tyylikäs esimerkki nykyaikaisesta teollisuusrakentamisesta, jossa arkkitehtisuunnitteluun kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Metalli- ja lasipinnat yhdistettynä yksityiskohtaiseen puurakentamiseen luo modernin, mutta samalla luonnonläheisen yhdistelmän.

Teollisuusrakennukset, Ylöjärvi

Pirkanmaan PR-Tilat on rakentanut Ylöjärvelle Pinotien alueelle useita teollisuusrakennuksia, joissa kattoprofiilina Metehe 20 R väri 23 tummanharmaa, julkisivuissa Metehe 15 A väri 21 vaaleanharmaa ja Metehe Aalto värit 21 vaaleanharmaa, 23 tummanharmaa ja 41 tummanhopea. Alaräystäällä Metehe Räytäsaluslevy 500 väri 20 valkoinen.

Koirahotelli, Ylöjärvi

Pirkanmaan PR-Tilat on rakentanut Ylöjärvelle Pinotielle koirahotellin, jossa kattoprofiilina Metehe 20 R väri 23 tummanharmaa, seinäprofiilina Metehe 15 A väri 21 vaaleanharmaa ja Metehe Aalto väri 40 hopea. Alaräystäällä Metehe Räystäsaluslevy 500 väri 20 valkoinen.

Rakennus Lahikainen Oy

Lappeenrannassa sijaitsevan Rakennus Lahikainen Oy:n toimitilat edustavat kattavasti Metehen tuotevalikoimaa. Massasta edukseen poikkeava vuonna 2013 valmistunut kokonaisuus on puurunkoinen ja sen verhouksena toimivat katto- ja julkisivu-tuotteet asennettiin puukoolaukseen.

Kattotuotteet

Luhtitalo, Helsinki

Puukoti Group Oy:n Helsinkiin rakentamassa luhtitalossa kattoprofiiliksi on valittu Metehe Modern väri 23 tummanharmaa.

Rivitalo, Helsinki

Puukoti Group Oy:n Helsinkiin rakentamassa rivitalokohteessa kattoprofiiliksi on valittu Metehe Modern väri 23 tummanharmaa.

Rivitalo, Vantaa

Puukoti Group Oy:n Vantaalle rakentamassa rivitalokohteessa kattoprofiiliksi on valittu Metehe Modern väri 23 tummanharmaa.

As Oy Helsingin Alppitähti

Optimikodit on rakentanut 19 urbaania ja värikästä omistusasuntoa Helsingin Alppikylään. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema. Helsingin Alppitähti on valmistunut marraskuussa 2014 tarjoten asukkailleen hyvät palvelut ja virkistymis-mahdollisuudet.

As.  Oy Hyvinkään Kuutamorinne

Hyvinkäällä sijaitseva asunto-osakeyhtiö päätyi valitsemaan Metehen kattotoimittajakseen laadukkaiden tuotteiden ja erityisesti saamansa palvelun perusteella.