Toimintatapa

Toimintatapa

Olemme luoneet palvelumallin, jossa yhdistyvät korkea laatu ja järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Toimintamme suoraan tehtaalta ja noutovarastoista, käyttämämme laadukkaat raaka-aineet ja tehokas kotimainen tuotanto mahdollistavat nopeimmat toimitukset ja parhaan hintalaatusuhteen. Tämän lisäksi meiltä saa varmasti parhaan asiantuntemuksen teräskattojen ja -julkisivujen sekä muiden teräsohutlevytuotteiden valinnassa. Tunnemme tuotteemme pintaa syvemmältä.

Visio

Haluamme olla imagoltaan kiinnostava ja arvostettu yritys, jonka nimi mielletään korkeaan laatuun ja tunnetaan rakentajapiireissä erikoisista tuotteistaan kotimaan lisäksi niissä maissa, joihin vientipanostukset on tehty. Haluamme myös, että meihin liitetään pitkälle menevän tuotekehityksen imago, joka on saanut aikaan nopean kasvun jatkumisen ja menestyksekkään kansainvälistymisen kannattavuuden säilyessä koko ajan korkealla tasolla.

Missio

Korkealaatuiset tuotteet joustavasti ja nopeasti.
Uniikki toimintamallimme takaa nopeuden, asiakaslähtöisyyden ja kustannustehokkuuden sekä parhaan tuoteasiantuntemuksen.

Toimitusluotettavuus
Oman laajan raaka-aine varaston, nykyaikaisen tuotantolaitoksen, sitoutuneen henkilöstön ja pitkän toimiala tuntemuksen turvin pystymme mukautumaan nopeaan ja asiakkaan tarpeet huomioivaan toimitukseen.

Mahdottomasta mahdollista
Olemme innovatiivisia ja kykenemme yhdistämään suoraan ja selkeään lähtökohtaan kauniita viimeisteltyjä dynaamisia muotoja.

Arvot

Arvokas kumppanuus
Vaalimme kumppanuutta. Pidämme huolta henkilöstöstämme ja asiakkaistamme kuin perheestämme.

Suoruus
Suorat ostot tehtaalta, suoramyynti, rehellisyys ja tinkimättömyys ovat arkisen työmme johtotähtiä.

Laatu ja vastuullisuus
Luomme pinnasta innovaatioita, mutta emme pinnallisia innovaatioita.