CE-merkintä

CE-merkintä

Valmistamamme tuotteet kuuluvat harmonisoitujen tuotestandardien SFS-EN 14782 ja 14783 piiriin. Standardit koskevat metallisia vesikate- ja verhoustuotteita ja ne määrittelevät sanaston, vaatimukset ja testausmenetelmät metallisille kela-, nauha- ja sileille ohutlevytuotteille sekä tehdasvalmisteisille osille täysin tuettuihin vesikattoihin ja ulko- tai sisäseinien verhouksiin.

CE-merkki on todiste siitä, että tuotteemme on valmistettu EU:ssa voimassa olevien määräysten ­mukaisesti eli ne täyttävät tuotteille suunnitellut käyttöedellytykset ja standardin määrittämät toimenpiteet on tehty. Kokonaisuudessaan CE-merkintä on laaja, koko yritystä koskeva, jatkuva prosessi, joka koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Raaka-aineen ja lopputuotteiden alkutestaus

  • Tehtaan sisäinen laadunvalvonta

  • Lopputuotteen laadunvalvonta

  • Suoritustasoilmoituksen laatiminen ja ylläpitäminen

  • Tuotteen tai pakkauksen CE-merkitseminen

Suoritustasoilmoitus on vakuutus siitä, että tuotteemme noudattavat harmonisoidun tuotestandardin vaatimuksia ja että alkutestaukset sekä jatkuva laadun­valvonta on tehty standardin mukaisesti. Tuotteen suunniteltu käyttö ja tuotteen ominaisuudet ilmenevät suoritustasoilmoituksesta. Tuoteryhmäkohtaiset suoritustasoilmoitukset ovat nähtävissä alla olevista linkeistä.

Kattotuotteet

Poimulevykatteet >

Poimulevykatteet – Metehe Aalto >

Tiilikuviokatteet >

Lukkosaumakatteet >

Konesaumakatteet >

Listat >

Räystäsaluslevyt >

Julkisivuverhoukset

Poimulevyjulkisivut >

Poimulevyjulkisivut – Metehe Aalto >

Concertto-julkisivut >

Rei’itetyt poimulevyjulkisivut >

Concertto-listat >

Raaka-aineet

Kela-, nauha- ja arkkituotteet >

Reikälevytuotteet >

Valitsemalla CE-merkityn tuotteen valikoimastamme, asiakas varmistuu siitä, että tuote täyttää voimassa­ olevat määräykset ja sitä voidaan käyttää uuden rakennustuoteasetuksen mukaisesti. Tämän lisäksi­ jälleenmyymämme tuotteet ovat valmistajiensa CE-merkitsemiä silloin, kun tuotteille on olemassa yhdenmukaistettu standardi.

Myynti- ja toimitusehdot

Metehe myyntijatoimitusehdot.pdf