Yritys

Yritys

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu monipuolinen ja palveleva teräsohutlevyn maahantuoja ja jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja ammattilaisia suoraan tehtaalta Joutsenosta sekä Keravan, Tampereen, Seinäjoen ja Oulun noutovarastoista.

Korkealaatuiset tuotteet joustavasti ja nopeasti. Olemme luoneet palvelumallin, jossa yhdistyvät korkea laatu ja järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Valmistamme nyky­aikaisen ja tehokkaan konekantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita teräskatteita, julkisivu­verhouksia sekä näiden oheistuotteita.

Toimintamme suoraan tehtaalta ja noutovarastoista, käyttämämme korkealaatuiset raaka-aineet ja tehokas kotimainen tuotanto mahdollistavat nopeimmat toimitukset ja parhaan hintalaatusuhteen. Tämän lisäksi meiltä saa varmasti parhaan asiantuntemuksen teräskattojen ja -julkisivujen sekä muiden teräsohutlevytuotteiden valinnassa. Tunnemme tuotteemme pintaa ­syvemmältä.

Luotettavuus toimituksissa. Oman laajan raaka-­ainevaraston, nykyaikaisen tuotantolaitoksen, sitoutuneen henkilöstön ja pitkän toimialatuntemuksen turvin pystymme mukautumaan nopeaan ja asiakkaan tarpeet huomioivaan toimitukseen. Toimintamme luotettavan laadun takaavat asiakaslähtöisyys, osaava henkilöstö, nykyaikainen konekanta ja voimakas panostus tuotekehitykseen.

Laadukas raaka-aine. Raaka-aineena käytämme korkealaatuisia takuupinnoitettuja sekä sinkittyjä teräsohutlevyjä. Takuupinnoitetuilla tuotteilla on Suomessa laatukohtainen 10–20 vuoden pinnoitetakuu. Kattavasta värivalikoimastamme löytyy kotimaisten perusvärien lisäksi koko joukko muita värejä voidaksemme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

 

Kumppanimme

Tata Steel on Euroopan toiseksi ja maailman seitsemänneksi suurin teräksen valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja rakennus-, auto-, pakkaus-, koneenrakennus- ja muille markkinoille maailmanlaajuisesti. Tata Steel Colors on osa Tata Steeliä ja valmistaa pinnoitettuja teräsohutlevyjä ­rakennusten verhouksia, kuluttajatuotteita ja teollisuustuotteita varten. Neljän vuosikymmenen innovaatiohin, tiukkoihin testeihin ja huippuluokan valmistusmenetelmiin perustuva Colorcoat® -valikoima sisältää valikoiman pinnoitettuja terästuotteita, joita on käytetty lukemattomissa projekteissa ympäri maailman.

Varmistaakseen Colorcoat® -tuotteiden yhtenäi­syyden, Tata Steel testaa laboratoriotesteillä tuotteiden kestävyyden korroosiota, auringon­säteilyä, kemikaaleja ja kulutusta vastaan. Kaikki tuotetestit tehdään hyväksytyissä laboratorioissa kansain­välisten standardien mukaisesti. Tata Steel Colorsin tärkeimmät toimipaikat, jotka valmistavat tuotteita rakennusmarkkinoille, sijaitsevat Iso-Britann­iassa, Alankomaissa ja Ranskassa. Kaikki Euroopassa sijaitsevat toimipisteet on sertifioitu ISO14001-­ympäristöjärjestelmän mukaisiksi.

Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen, joka osoittaa, että yhtiö on pinnoitetun teräsohutlevyn osalta Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa. Yhteistyössä Tata Steelin kanssa Metehe tekee parhaansa, jotta pinnoitetut Colorcoat® ohutlevytuotteet ja niihin liittyvät esikäsittelypalvelut vastaavat markkinoiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Arviointiprosessissa on käyty läpi yrityksen osaaminen ja toiminta sekä tuotteiden varastointi, käsittely ja jatkojalostus ja niiden on todettu täyttävän korkean laatu- ja palvelutason.