As Oy Helsingin Alppitähti

Referenssi kuvat: 

 
As Oy Helsingin Alppitähti, Helsinki

Optimikodit on rakentanut 19 urbaania ja värikästä omistusasuntoa Helsingin Alppikylään. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema. Helsingin Alppitähti on valmistunut marraskuussa 2014 tarjoten asukkailleen hyvät palvelut ja virkistymis-mahdollisuudet.

Metehe (ent. Plannja) toimitti kohteen viiden talon kattoprofiilit ja asennustarvikkeet neljässä eri värissä. Kattomallina on klassisen ulkonäön ja modernin ilmeen takaava Metehe Modern ja kohteen erikoisuutena on usean eri värisävyn käyttäminen saman kohteen vesikatoissa.

Metehe tuotteet

Metehe Modern

- Väri 29 Punainen
- Väri 32 Tumman ruskea
- Väri 33 Musta
- Väri 750 Tiilenpunainen

 - Pinnoite HC50

 - Toimitusmäärä 1585 m²

 

Kohteeseen voi myös tutustua tarkemmin rakentajan kotisivuilla olevan videon kautta osoitteessa
http://lehto.fi/palvelut/asunnot/

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi kahdeksan tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 450 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. As Oy Helsingin Alppitähden rakentanut Optimikodit Oy on osa Lehto-konsernia.