Kestävät reikälevyt mittatilaustyönä

Kestävät reikälevyt mittatilaustyönä

Maan kattavin valikoima rei’itettyjä teräsohutlevyjä

Rei’itetyt teräsohutlevyt soveltuvat monenlaisiin rakentamisen ja teollisuuden tuotteisiin. Valmistamme reikälevyt ammattitaitoisesti ja tehokkaasti omilla rei’ityslinjoillamme. Tehtaamme ja noutovarastomme sijaitsevat Joutsenossa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella sekä Oulussa, missä palvelemme asiantuntevasti sekä kuluttajia että ammattilaisia.

 

Valmiit varastotuotteet ja mittatilaustyöt

Meiltä saat Suomen laajimman ja kattavimman valikoiman erilaisia ohutlevytuotteita. Raaka-aineet saamme suoraan omasta monipuolisesta varastostamme, josta löytyy runsaasti erilaisia ohutlevyraaka-aineita. Omien tuotteiden lisäksi rei’itämme tarvittaessa myös asiakkaan omia materiaaleja. Jos valmiista tuotteistamme ei löydy sopivaa mallia, voimme valmistaa reikälevyt räätälöidysti mittatilaustyönä.

 

Reikälevy sopii moniin eri käyttötarkoituksiin

Peltiä voidaan rei’ittää joko stanssauksen tai muiden työmenetelmien avulla. Rei’itettyä peltiä voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa, sillä se on kestävä, monipuolinen ja helposti muokattava materiaali. Teollisuudessa sitä käytetään muun muassa ilmastointijärjestelmissä, suodatuksessa, lajittelussa, äänenvaimennuksessa sekä nesteiden erottelussa. Rakentamisessa sitä hyödynnetään esimerkiksi katoissa, suojalevyinä, seinärakenteissa sekä näkösuojina. Rei’itetyn levyn avulla voidaan toteuttaa vaikkapa näyttävät parvekekaiteet sekä valaistus- ja julkisivuratkaisut.

 

Laadukkaat reikälevytuotteet

Valmistamme reikälevytuotteet asiakkaan haluamassa kela-, nauha- tai arkkikoossa.

  • Arkit
  • Kelat
  • Nauhat
  • Räystäsaluslevyt
  • Poimulevyjulkisivut
  • Concertto Acusto -julkisivut

 

Kestävät ja monipuoliset materiaalit

Ohutlevytuotteen materiaali kannattaa valita käyttökohteen mukaan, sillä eri materiaalit sopivat erilaisiin olosuhteisiin. Esimerkiksi ainevahvuus vaihtelee runkomateriaalin mukaan. Käyttämiämme runkomateriaaleja ovat alumiini, kupari, messinki sekä ruostumaton, haponkestävä, kylmävalssattu, maalipinnoitettu ja kuumasinkitty teräs. Saatavana on erilaisia rei’itysmalleja, muotoja ja kokoja. Levy voi olla joko täysin rei’itetty tai uuma- eli aluerei’itetty, jolloin osa kelan leveydestä on ilman reikiä.  Rei’itysalue voidaan määritellä joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Materiaaliin voidaan lisätä myös suojakalvo rei’ityksen yhteydessä.

 

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Meillä on pitkä alan kokemus ja olemme luotettava teräsohutlevytuotteiden asiantuntija. Tuotemyynnin lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa ja antaa suosituksia niiden käytössä. Tunnemme oheis- ja turvatarvikkeiden vaatimukset ja tiedämme, mitä pitää huomioida toimivan kokonaisuuden rakentamisessa. Kannattaa siis kääntyä asiantuntijan puoleen, joka tuntee tuotteet pintaa syvemmältä. 

 

Ota yhteyttä ja kysy reikälevyn hinta

Meiltä saat korkealaatuiset tuotteet joustavasti ja nopeasti suoraan tehtaalta ja noutovarastosta. Ota yhteyttä ja kysy reikälevyn hinta, niin annamme kilpailukykyisen tarjouksen. Soita, lähetä viesti tai tule käymään!

 


 

Rei’ityslinjallamme voimme rei’ittää ohutlevyraaka-aineita erilaisiin asiakastarpeisiin. Rei’itettyjä teräsohutlevyjä käytetään esimerkiksi erilaisissa rakentamisen tuote­sovelluksissa.

Rei’itettyjen kelojen, nauhojen ja arkkien ­lisäksi käytämme reikälevyjä myös omien lopputuottei­demme valmistuksessa. Omasta kattavasta varastosta löytyvien raaka-aineiden lisäksi rei’itämme soveltuvilta osin tarvittaessa myös asiakkaan omia materiaaleja. Täyden rei’itysalan lisäksi reikälevyt voidaan valmistaa uuma- eli aluerei’itettynä, jolloin osa kelan leveydestä on ilman reikiä. Rei’itysalueet ovat joustavasti määriteltävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Reikälevytuotteet valmistetaan tilauksen mukaan asiakkaan haluamaan kela-, nauha- tai arkkikokoon. Rei’ityksen yhteydessä materiaaliin voidaan lisätä suojakalvo.

 

Rei'itykset

Reikien muoto: R=Pyöreä reikä, C=Neliöreikä
Reikäkoko:  R=2,2 mm/3 mm/4 mm/5 mm/8 mm, C=8x8 mm
  % = Avoin ala
Reikäjako T=Kolmiojako
U=Neliöjako
M=Vinottainen jako
Materiaalin
maksimileveys
1250 mm
Lähtökelan maksimipaino: 8 tn
Loppukelan paino:  0–8 tn
Loppukelan sisähalkaisija: 608 mm
Reikälevytuotteet:  Kelat
Nauhat
Arkit
Räystäsaluslevyt
Poimulevyjulkisivut
Concertto Acusto -julkisivut

 

Rei'itysmallit


M=Vinottainen jako


T=Kolmiojako


U=Neliöjako

 

Rei'itys

 

Reikälevyjen runkomateriaalit ja ainevahvuudet

ZN = Kuumasinkitty 0,50–2,00 mm
DX51D+Z275 MAC 0,50–1,50 mm
DX51D+Z100 MAC 0,50 mm
   
MAPI = Maalipinnoitettu 0,50–2,00 mm
DX51D+Z275 / S280GD+Z275 0,50–0,70 mm
DX53D+Z275 0,50–1,00 mm
S320GD+Z275 0,60 ja 1,20 mm
   
Fe = Kylmävalssattu 0,70–2,00 mm
DC01 AMO  
Al = Alumiini 0,60–3,00 mm
EN3103-H16 (eristyslaatu) 0,60–1,00 mm
EN1050-H14 (kauppalaatu) 1,50–3,00 mm
   
CrNi = Ruostumaton 0,50–1,00 mm
EN1.4301/2B (SS2333)  
   
CrNiMo = Haponkestävä 0,50–1,00 mm
EN1.4404/2B (SS2348)  
   
Cu = Kupari 0,50–2,00 mm
   
Ms = Messinki 0,50–2,00 mm