Kattomallisto

Osion tuotteet

Kattomallisto

Valmistamme nykyaikaisen ja tehokkaan kone­kantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä teräs­katteita. Valikoimastamme löytyvät myös asennus­tarvikkeet, läpiviennit, katto­turvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Hankkimalla kaikki kattotuotteet katemateriaalin valmistajalta ­varmistetaan tuotteiden yhteensopivuus  ja samalla helpotetaan asiakkaan hankintoja.

Pinta

Profiloitu teräsohutlevykate on kevyt, painoa vain noin 4,5–6,0 kg/m². Tämän ansiosta käsittelyyn ja ­katolle nostamiseen ei tarvita erityisiä välineitä ja peltikatto sopii hyvin myös vanhojen kattojen uusimiseen. Teräskatteet valmistetaan tilauskohtaisesti oikeisiin pituusmittoihin ja kuljetetaan tarvittaessa tehtaan kuljetuksin suoraan rakennuspaikalle. Käytössämme on laskentaohjelma monimuotoisten­ kattojen mitoitukseen, jolloin hukka saadaan minimoitua ja asiakkaalle tulostettua lappeiden mitat sekä ohje levyjen asennusjärjestyksestä.

Raaka-aine

Maalipinnoitettu teräsohutlevy tunnetaan erittäin kestävänä rakennusmateriaalina, jota on kuitenkin helppo muovata haluttuun muotoon. Raaka-aineena käytämme korkealaatuisia, takuupinnoitettuja teräsohutlevyjä, jotka on käsitelty usealla pinnoitekerroksella. Maalipinnoitteet suojaavat levyä tehokkaasti säilyttäen värisävynsä ja tekniset ominaisuudet vaihtelevat valitun pinnoitetyypin mukaan. Kaikki maalipinnoitetut teräsohutlevyt on kuumasinkitty ennen lopullista pinnoitusta.

Takuu

Takuupinnoitetuilla tuotteilla on Suomessa laatukohtainen 10–20 vuoden pinnoitetakuu.

Lukkosaumakatteet

Metehe Rivikatossa yhdistyvät asennuksen helppous ja perinteisen konesaumakatteen klassinen ulkonäkö.

Itselukittuvan saumarakenteen ansiosta asennukseen ei tarvita erikois­työkaluja ja katteen asennus onnistuu helposti myös itse. Profiili soveltuu hyvin myös loivempiin ja monimuotoisiin kohteisiin ja rivin helppo käsiteltävyys mahdollistaa myös pitkien lappeiden kattamisen yhtenäisellä levyllä.

  • Näyttävä lukkosaumallinen 0,6 mm kattopelti, pinnoitteena PUR tai PUR Matta. Etureunassa valmis reunataitto. Pinnoitetakuu 20 vuotta.

Konesaumakatteet

Metehe Konesauma on perinteikäs saumattava kattopelti, joka saumarakenteensa vuoksi soveltuu kaikkein loivimpiin kohteisiin.

Profiilin tyyppi sallii monimuotoisissa kohteissa myös yhtenäiset seinällenostot, joita ei muilla profiileilla voida toteuttaa. Asennus vaatii sekä erikoistyökaluja että ammattiosaamista.

  • Saumattava kattopelti, kuumasinkitty tai pinnoitteena PUR tai PUR Matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.

Tiilikuviokatteet

Tiilikuvioiset kattopellit Metehe Classic ja Metehe Symphony soveltuvat hyvin suomalaiseen maisemaan.

Niissä yhdistyvät pinnan aaltomaisen muodon pehmeys ja teräksen lujuus. Tiilikuviokatteet soveltuvat keveytensä puolesta erityisen hyvin sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Pinnan yhtenäisyys ja helppohoitoisuus tekevät tiilikuviokatteesta erinomaisen katemateriaalin.

  • Matalampi tiilikuvioitu kattopelti, pinnoitteena PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 12 tai 20 vuotta.
  • Korkeampi tiilikuvioitu kattopelti, pinnoitteena PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 12 tai 20 vuotta.

Metehe Modern

Metehe Modern sopii sekä funkistaloihin että klassisempiin talo- ja kattotyyleihin.

Katon profiloitu linjasto vie mietteet vankkaan levytyöperinteeseen ja valittu katon väri antaa talolle erottuvan ja modernin ilmeen. Profiili soveltuu hyvin myös loivempiin kohteisiin ja katteen asennus onnistuu helposti myös itse.

  • Linjakas profiloitu kattopelti, pinnoitteena HC50, PUR ja PUR Matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.

Poimulevykatteet

Poimulevykatteet tarjoavat tyylikkään ja kustannustehokkaan vaihtoehdon teräskatteeksi.

Kattokäyttöön tarkoitetut poimulevykatteet soveltuvat hyvin sekä asuin­rakentamiseen että teollisuusrakentamiseen tarjoten kustannuksiltaan ­edullisimman vaihtoehdon katemateriaaliksi. Kattokäyttöön tarkoitetut ­poimulevykatteet soveltuvat käytettäväksi myös julkisivuissa.

  • Aaltokuvioitu suora kattopelti, pinnoitteena PE, PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 10, 12 tai 20 vuotta.
  • Kantikas matala suora kattopelti, pinnoitteena PE, PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 10, 12 tai 20 vuotta.
  • Kantikas matala suora kattopelti, pinnoitteena PE, PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 10, 12 tai 20 vuotta.
  • Kantikas edullinen suora kattopelti, pinnoitteena PE, PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 10, 12 tai 20 vuotta.
  • Korkein kantikas suora kattopelti, pinnoitteena PE, PUR, PUR Matta tai HC25. Pinnoitetakuu 10, 12 tai 20 vuotta.

 

 

PYYDÄ KATTOTARJOUS

Ota yhteyttä!

Puh. 0207 639 640

Katso myynnin yhteystiedot >