Concertto-julkisivut

Osion tuotteet

Concertto-julkisivut

Concertto-tuoteperhe erilaisine sovelluksineen tarjoaa yksilöllisiä ja laadukkaita vaihtoehtoja rakennusten ulko- ja sisätilojen sekä sisäkattojen pintamateriaaleiksi.

Yhdessä Concertto-julkisivulevyssä on useita neliön tai suorakaiteen muotoisia kohokuvioisia moduuleja. Concertto-julkisivussa on vähän leikkausreunoja, eikä lainkaan likaa kerääviä suoria tasopintoja. Tiivis kokonaisuus on kestävä ja erittäin nopea asentaa. Concertto-metallijulkisivussa upeaan ulkonäköön ja suunnittelun vapauteen yhdistyvät kustannustehokkuus, asennusnopeus ja laadukas loppu­tulos.

Patentoitu ja mallisuojattu julkisivujärjestelmä

Tuote ja tuotantomenetelmä on patentoitu ja tuotteen muotoilu ja ulkonäkö on lisäksi suojattu EU:n alueella mallisuojalla.

Concerton tyypillisimpiä käyttökohteita ovat julkiset rakennukset, liikerakennukset, teollisuusrakennukset ja hallit. Tuote sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen ja mahdollistaa korkea­laatuisen julkisivurakentamisen, jossa voidaan joustavasti yhdistellä eri materiaaleja ja muotoja. Kiinnitysalustana voidaan käyttää teräsrankaa tai puukoolausta. Tuotteet suunnitellaan, mitoitetaan ­ja valmistetaan projektikohtaisesti.

Concertto

Concertto-tuotelevyjä on saatavilla neljällä eri moduulileveydellä 300, 400, 600 tai 1200. Concerton laajasti patentoitu valmistusmenetelmä mahdollistaa vaihtelevan ja moni-ilmeisen moduulijaon joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti.

Eri tuoteversioiden moduulileveydet ovat vakioita ja moduulipituus on vapaasti valittavissa raja-arvojen väliltä. Concertto-järjestelmällä saavutetaan merkittäviä etuja rakennussuunnittelussa, asennusnopeudessa ja visuaalisessa lopputuloksessa.

  • Concertto-julkisivulevy 300 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.
  • Concertto-julkisivulevy 400 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.
  • Concertto -julkisivulevy 600 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.
  • Concertto-julkisivulevy 1200 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.

Concertto Acusto

Concertto Acusto on rei’itetty tuotelevy ja osa Concertto-tuoteperhettä. Concertto Acusto valmistetaan teräs­reikälevystä ja sen käyttökohteita ovat muun muassa rakennusten sisäpinnat ja sisäkatot sekä erilaiset julkisivuverhoukset.

Rei’itetyn pintansa ansiosta Concertto Acusto toimii erinomaisesti akustiikkalevynä tarjoten visuaalisen vaihtoehdon sisä­tilojen akustiikkasuunnitteluun. Materiaalina teräs on palamaton ja helppo pitää puhtaana. Huoltovapaus tekee Concertto Acustosta erityisen raikkaan ratkaisun sisätilojen akustiikkasuunnitteluun. ­Concertto Acuston taustapuolelle voidaan lisätä myös ääni­eristyshuopa.

  • Rei’itetty Concertto-julkisivulevy 300 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta.
  • Rei’itetty Concertto-julkisivulevy 400 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta.
  • Rei’itetty Concertto-julkisivulevy 600 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta.

Concertto Vivo

Concertto-tuoteperheeseen kuuluu myös Concertto Vivo, jossa moduulipinta on kuvioitu. Tämä antaa tuotteelle elävän ja vaihtelevan ulkonäön yhdistäen sen metallin lujiin ominaisuuksiin.

Mahdollisuus sileiden ja kuvioitujen tuote­levyjen yhdistämiseen tarjoaa entistä enemmän ulottuvuuksia julkisivusuunnitteluun. Eloisan ja raikkaan ulkonäön lisäksi Concertto Vivo ­tarjoaa samat rakenteelliset edut kuin perinteinen Concertto-tuotelevy. Leikkausreunojen määrä on optimaalinen eikä tuotteessa ole lainkaan avoimia kulmia. Tämä tekee tuotteesta yhtenäisen ja tiiviin julkisivurakenteen. Materiaalivahvuudesta johtuen Concertto Vivo on saatavissa vain rajoitetulla värivalikoimalla.

  • Moduulipinnaltaan kuvioitu Concertto-julkisivulevy 400 mm moduulileveydellä, pinnoitteena PVDF+, Hiarc tai Hiarc matta. Pinnoitetakuu 20 vuotta.